Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu sümkürmek

Rüyada burnunu sümkürmek

Rüyada burnunu sümkürmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu sümkürmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada burnunu sümkürmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada burun sümkürmek elinin bollaşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada suya sümkürmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sümkürmek birçok engelin aşılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kan sümkürmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada mendile sümkürmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek büyük zararlar getireceğine, kendisini ona adayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada lavaboya sümkürmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments