Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peçete istemek

Rüyada peçete istemek

Rüyada peçete istemek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, uygulayacağına, insanlara iyilik yapmaya, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet eder.

Rüyada peçete istemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Rüyada peçete istemek mutlu olmanın yollarını bulacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz peçete görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet etmektedir.

Rüyada sümüklü peçete görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak peçete görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birinden peçete almak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah peçete görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada pembe peçete görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada peçeteye sümkürmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments