Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah peçete görmek

Rüyada siyah peçete görmek

Rüyada siyah peçete görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Rüyada siyah peçete gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Rüyada siyah peçete görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendisini mutsuz edeceğine delalettir.

Rüyada peçete aldığını görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli peçete görmek yüksek moral sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı peçete görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Rüyada birine beyaz peçete vermek iyi halini yitireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada ıslak peçete görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Rüyada birine peçete vermek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada peçeteye sümkürmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments