Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz peçete görmek

Rüyada temiz peçete görmek

Rüyada temiz peçete görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz peçete gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Rüyada temiz peçete görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Rüyada peçete vermek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe peçete görmek kaderinin yüzüne güleceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah peçete görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, ticaretinin hızlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dantel peçete görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil peçete görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada peçetede kan görmek aile hayatına adım atılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıt peçete görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments