Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden peçete almak

Rüyada birinden peçete almak

Rüyada birinden peçete almak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Rüyada birinden peçete almak gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada birine peçete vermek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada peçete görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada birine beyaz peçete vermek hayal kırıklığına uğratılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada havlu peçete görmek itibar kazanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada temiz peçete görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah peçete görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz peçete vermek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil peçete görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments