Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek düzeninin sarsılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada köfte piştiğini görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, durumun değişmesine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada evde yemek piştiğini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur piştiğini görmek süzüleceğine, ağlayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma alamet etmektedir.

Rüyada evinde yemek piştiğini görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok önemli noktalara geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Rüyada pilav piştiğini görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et yemeği piştiğini görmek malının ve parasının ziyan olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments