Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan yeşillik almak

Rüyada pazardan yeşillik almak

Rüyada pazardan yeşillik almak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işini büyüteceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazardan yeşillik almak gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada pazardan yeşillik almak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, üzüntü duyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Rüyada pazarda yeşillik görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil biber almak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak ününün çoğalacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazardan ekmek almak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, yaşamının uzun olacağına inanılır.

Rüyada pazardan portakal almak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada araba pazarı görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments