Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda yeşillik görmek

Rüyada pazarda yeşillik görmek

Rüyada pazarda yeşillik görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada pazarda yeşillik gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Rüyada pazarda yeşillik görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada pazardan yeşillik almak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada pazardan yeşil biber almak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalettir.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak malının artmasını sağlayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak verimin ve bereketin geleceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çalıştığı yerde amir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda kavga etmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazar yerinde gezmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments