Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, borçlarının ödeneceğine, hedeflere ulaşamayacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Rüyada taze fasulye pişirdiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye pişirmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet eder.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış taze fasulye görmek yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments