Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kavun görmek

Rüyada sarı kavun görmek

Rüyada sarı kavun görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı kavun gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Rüyada sarı kavun yemek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı kavun görmek yaklaşan güzel günlere, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada kelek kavun yemek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, büyük başarıla kazanacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun turşusu görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kavun kokusu duymak yaşanan zor günlerin biteceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, bir sıkıntıya girmeye işaret etmektedir.

Rüyada kavun yediğini görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, rahatlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments