Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk kavun görmek

Rüyada bozuk kavun görmek

Rüyada bozuk kavun görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk kavun gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada bozuk kavun görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işarettir.

Rüyada kavun yerken görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya kavun ekmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden kavun almak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun kesip yemek işini kaybedeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Rüyada kavun vermek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada kavun görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet eder.

Rüyada kavun yediğini görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments