Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun hediye almak

Rüyada kavun hediye almak

Rüyada kavun hediye almak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına inanılır.

Rüyada kavun hediye almak gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Rüyada kavun hediye almak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, huzur içinde yaşayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun almak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalettir.

Rüyada tarlaya kavun ekmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumuşak kavun görmek her nimetin lezzetine varacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada kavun seçmek keyfin kaçacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine inanılır.

Rüyada kavun dikmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments