Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan giysi almak

Rüyada pazardan giysi almak

Rüyada pazardan giysi almak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hastalığının düzeleceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Rüyada pazardan giysi almak gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada pazardan giysi almak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi giysi görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına inanılır.

Rüyada bol giysi giymek hanesindeki rızkın da artacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün giysisini giymek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giysi çalmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yeni giysi almak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Rüyada birisine giysi vermek çaresiz kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, insanlarla tartışacağına alamet eder.

Rüyada giysi satmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hayırla yad etmeye, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments