Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi satmak

Rüyada giysi satmak

Rüyada giysi satmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada giysi satmak gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Rüyada eski giysi satmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, borçlanılacağına alamet eder.

Rüyada giysi satmak pek çok kişiyi idare edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada hediye giysi görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada turuncu giysi görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına yorulur.

Rüyada ölünün giysilerini giymek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski giysileri atmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada hediye giysi almak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments