Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan armut almak

Rüyada pazardan armut almak

Rüyada pazardan armut almak işinden evine gidip geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, anne ve baba duası alınacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazardan armut almak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Rüyada pazarda armut görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, zorlukların bir anda biteceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada pazardan armut almak iyileşme göstereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada armut soymak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, eline para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine armut vermek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada armut satın almak çok daha mutlu olunacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve armut yemek kısmetinin bollaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut tarlası görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada manavdan armut almak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments