Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut satın almak

Rüyada armut satın almak

Rüyada armut satın almak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut satın almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Rüyada armut satın almak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada armut istemek hane içine ay doğacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada olmamış armut görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada çuvalla armut görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından armut toplamak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut vermek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments