Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazar yerinde gezmek

Rüyada pazar yerinde gezmek

Rüyada pazar yerinde gezmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, vaaz ve nasihate, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada pazar yerinde gezmek gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada pazar yerinde gezmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada pazar yerinde dolaşmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbin yerinden çıktığını görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın yerinde olmadığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iş yerinden çıkmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, o kimselerden menfaat göreceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet eder.

Rüyada iş yerinden tazminat almak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments