Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda kavga etmek

Rüyada pazarda kavga etmek

Rüyada pazarda kavga etmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pazarda kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Rüyada pazarcıyla kavga etmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda kavga etmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazarda ayakkabı görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halk pazarı görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kurulmuş pazar görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada pazardan gömlek almak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada pazardan mandalina almak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pazarda patates görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hep dua edeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments