Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda bişey satmak

Rüyada pazarda bişey satmak

Rüyada pazarda bişey satmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Rüyada pazarda bişey satmak gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Rüyada pazarda meyve satmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada pazarda sebze satmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda bişey satmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda mal satmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda domates satmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda bir şey satmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazarda mantar görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, para kazanmaya başlayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda kavga etmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, aile hayatının hayır getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments