Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda meyve satmak

Rüyada pazarda meyve satmak

Rüyada pazarda meyve satmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, huzur ve saadet bulacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada pazarda meyve satmak gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada pazarda meyve satmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pazarda mal satmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Rüyada pazarda bir şey satmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada pazarda sebze satmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Rüyada pazarda bişey satmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda domates satmak deşarj olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada pazardan meyve almak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan meyve sebze almak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments