Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazar görmek

Rüyada pazar görmek

Rüyada pazar görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, fedakârlıklar yapacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada pazar gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada kurulmuş pazar görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazarda yeşillik görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada pazardan yumurta almak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, yeni bir hayat kuracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan armut almak borçların kısa zamanda ödeneceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada pazarı görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve pazarı görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada pazarda bişey satmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, idealist davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan taze fasulye almak kişinin gönlünü alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments