Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarı görmek

Rüyada pazarı görmek

Rüyada pazarı görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarı gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kalbini kıracağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pazarda yumurta görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine yorulur.

Rüyada pazarda ayakkabı görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan meyve almak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarı görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pazarda mısır görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, bazen fakirlik görüleceğine alamet eder.

Rüyada meyve pazarı görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada pazar günü görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments