Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan yumurta almak

Rüyada pazardan yumurta almak

Rüyada pazardan yumurta almak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, huzurunun yerine geleceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, güvensizliğini yeneceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan yumurta almak gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Rüyada pazardan yumurta almak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pazarda yumurta görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazarda dolaşmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, elinde avucunda olanı yitireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada pazardan peynir almak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan elma almak en olunmaz yaralarının kapanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, beklediklerini duyacağına tabir olunur.

Rüyada hali pazarı görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada pazardan külot almak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada pazarda yeşillik görmek bütçesinin genişleyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments