Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun evini görmek

Rüyada patronun evini görmek

Rüyada patronun evini görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, zenginliğinin artacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada patronun evini gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada patronun evine gitmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronunun evine gitmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bilgiyle donanacağına yorulur.

Rüyada patronun evinde olmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, anne baba duasının alınacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada patronun evini görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, iş hayatında saygı göreceğine yorulur.

Rüyada eski iş patronunu görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada patronu dövmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hasret içinde kalacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada ölen patronu görmek sağlığının yerinde kalacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments