Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronu dövmek

Rüyada patronu dövmek

Rüyada patronu dövmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada patronu dövmek gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada patronu dövmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada patronunu dövmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada patron dövmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada patronuna aşık olmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayırlı işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada patronla gülmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada patron tarafindan öpülmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada patronunun eşini görmek sermayesini kaybedeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada şirket patronu görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments