Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunun evine gitmek

Rüyada patronunun evine gitmek

Rüyada patronunun evine gitmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalet eder.

Rüyada patronunun evine gitmek gördüyseniz:

  • Hayallerinize ulaşmak için plan yapmaya ihtiyacınız var.

Rüyada patronunun evine gitmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada patronun evine gitmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada patronun evini görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronun evinde olmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin evine gitmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze evine gitmek atılan adımların boşa çıkacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin evine gitmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments