Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun evinde olmak

Rüyada patronun evinde olmak

Rüyada patronun evinde olmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada patronun evinde olmak gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek kötü günlerin geride kalacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada patronun evinde olmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada patronunun evine gitmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, borçlarının kapacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada patronun evini görmek yeni kararlar alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronun evine gitmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronu dövmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada patronuyla tartışmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patron olmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments