Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, küslerin barışacağına delalet eder.

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada evine icra geldiğini görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin evine geldiğini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin evine geldiğini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evine haciz geldiğini görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, alanında marka bir isim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments