Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birisiyle tartışmak

Rüyada ölmüş birisiyle tartışmak

Rüyada ölmüş birisiyle tartışmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Rüyada küs biriyle tartışmak çok dikkat çekeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalettir.

Rüyada hanımıyla tartışmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada aile içinde tartışmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada patronla tartışmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu biriyle tartışmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Rüyada erkek kardeşle tartışmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyle tartışmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynıyla tartışmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments