Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona su vermek

Rüyada patrona su vermek

Rüyada patrona su vermek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patrona su vermek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada patrona su vermek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrona kahve yapmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrona aşık olmak hak yoluna döneceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada patrona yardım etmek çocuk sahibi olunacağına, ona mutluluk getireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet eder.

Rüyada patrona yemek hazırlamak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrona bağırmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrona sarıldığını görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, dertlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada patrona hizmet etmek sıkıntısından kurtulacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments