Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona hizmet etmek

Rüyada patrona hizmet etmek

Rüyada patrona hizmet etmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevinçli haberler alınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işarettir.

Rüyada patrona hizmet etmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Rüyada patrona hizmet etmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çocuklarının fazla olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Rüyada patrona yemek vermek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada patrona çay ikram etmek kazancın daha da arttırılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada patrona para vermek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yeni bir hayat kuracağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak kısmetinin bollaşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada patrona kahve yapmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrona sarılmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Rüyada patrona kızmak iyi halini yitireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments