Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona yemek vermek

Rüyada patrona yemek vermek

Rüyada patrona yemek vermek kasasının ağırlaşacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, akıllı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada patrona yemek vermek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada patrona yemek hazırlamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada patrona yemek vermek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada patrona para vermek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada patrona sarıldığını görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet eder.

Rüyada patrona sarılmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada patrona aşık olmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada patrona bağırmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patrona hizmet etmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments