Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona kızmak

Rüyada patrona kızmak

Rüyada patrona kızmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada patrona kızmak gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada patrona kızmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrona sarıldığını görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalettir.

Rüyada patrona çay ikram etmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patrona sarılmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, önün açılacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada patrona yardım etmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada patrona para vermek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada patrona yemek vermek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada patrona hizmet etmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments