Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona kahve yapmak

Rüyada patrona kahve yapmak

Rüyada patrona kahve yapmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada patrona kahve yapmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada patrona kahve yapmak hayatından çıkaracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Rüyada patrona hizmet etmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada patrona bağırmak ticaret ehli kimse olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada patrona küsmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada patrona kızmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, ruhani önderlik yapacağına yorulur.

Rüyada patrona sarılmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada patrona para vermek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kurtuluşu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada patrona çay ikram etmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments