Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu patlıcan görmek

Rüyada kurtlu patlıcan görmek

Rüyada kurtlu patlıcan görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, en büyük acılarının dineceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu patlıcan gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu patlıcan görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık patlıcan görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan dolması görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan yemek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından patlıcan koparmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan haşlamak prestij sahibi olunacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments