Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan yetiştirmek

Rüyada patlıcan yetiştirmek

Rüyada patlıcan yetiştirmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine yorulur.

Rüyada patlıcan yetiştirmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Rüyada patlıcan yetiştirmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada domates yetiştirmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz yetiştirmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalettir.

Rüyada biber yetiştirmek hataların telafi edileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada pirinç yetiştirmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada düğününe yetişememek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada otobüsü yetişememek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada koşmak yetişememek hayatının da düzene gireceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments