Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan sulamak

Rüyada patlıcan sulamak

Rüyada patlıcan sulamak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, günahlarına tövbe edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, herkesin desteğinin alınacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada patlıcan sulamak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada patlıcan sulamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan tarlası görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan haşlamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan taşımak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemer patlıcan görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan seçmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan ekmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments