Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer patlıcan görmek

Rüyada kemer patlıcan görmek

Rüyada kemer patlıcan görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemer patlıcan gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kemer patlıcan görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemerini kaybetmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beline altın kemer takmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kemerle adam öldürmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kemer tokası görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın rengi kemer görmek bir daha kopmayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada birinden kemer almak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalettir.

Rüyada yırtık kemer görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments