Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan ekmek

Rüyada patlıcan ekmek

Rüyada patlıcan ekmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan ekmek gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Rüyada patlıcan ekmek görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan ekmek şifa edineceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, keyfinin yerine geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan ve kabak görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan sulamak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada patlıcan doğradığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hem çok mutlu olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments