Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı reçeli görmek

Rüyada kayısı reçeli görmek

Rüyada kayısı reçeli görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kayısı reçeli gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Rüyada kayısı reçeli yapmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kayısı reçeli görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret eder.

Rüyada kayısı reçel yemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı reçeli yemek insanların takdirine mazhar olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal reçeli yemek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalettir.

Rüyada şeftali reçeli görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir reçeli almak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada patlıcan reçeli görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments