Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen reçeli görmek

Rüyada böğürtlen reçeli görmek

Rüyada böğürtlen reçeli görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada böğürtlen reçeli gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada böğürtlen reçeli görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen yedirmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada siyah böğürtlen toplamak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı böğürtlen yemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor böğürtlen görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Rüyada böğürtlen suyu görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments