Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel ikram etmek

Rüyada reçel ikram etmek

Rüyada reçel ikram etmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dünya malı edineceğine, yönetici makamına oturacağına, bereketin artacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada reçel ikram etmek gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada reçel ikram etmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Rüyada karpuz reçeli görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada karadut reçeli görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada erik reçeli yemek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada turunç reçeli görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, dolayısıyla geleceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma reçeli yapmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine işarettir.

Rüyada ekmeğe reçel sürmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kızılcık reçeli görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments