Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan pişirmek

Rüyada patlıcan pişirmek

Rüyada patlıcan pişirmek uzun sohbetler edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan pişirmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada közde patlıcan pişirmek daha iyi anlaşır olacağına, dirliğin bozulabileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulur.

Rüyada patlıcan pişirmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan pişirdiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada patlıcan yapmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil patlıcan görmek huzura erileceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda patlıcan görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments