Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman patlıcan görmek

Rüyada kocaman patlıcan görmek

Rüyada kocaman patlıcan görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman patlıcan gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kocaman patlıcan görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan yapmak sabırla hayatına devam edeceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tarlada patlıcan görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiğ patlıcan yemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalettir.

Rüyada patlıcan oyduğunu görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan oymak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada biber patlıcan kızartması görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments