Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan vermek

Rüyada patlıcan vermek

Rüyada patlıcan vermek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, güçten düşeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan vermek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada patlıcanı dalında görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, her istediğini alabileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan seçmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada patlıcan tavası görmek kazançlı adımlar atılacağına, bunu şeref sayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada uzun patlıcan görmek kaybettiği şeyi bulmasına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada patlıcan koparmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada közde patlıcan görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcanlı kebap yemek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendisi paralayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments