Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan içi görmek

Rüyada patlıcan içi görmek

Rüyada patlıcan içi görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sağlığına kavuşacağına, darlığa düşeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bunalıma gireceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan içi gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada patlıcan içi görmek karamsarlığa düşeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan içi yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada patlıcan ektiğini görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan salatası yemek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Rüyada iri patlıcan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada etli patlıcan yemeği görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments