Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan yıkamak

Rüyada patlıcan yıkamak

Rüyada patlıcan yıkamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan yıkamak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Rüyada patlıcan yıkamak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan biber kurutmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek istenmeyen bir yolculuğa, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan seçmek huzursuzlukların sona ereceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada patlıcan bostanı görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, muradın olacağına, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek zor zamanlar yaşayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, güzel bir haber almaya delalet eder.

Rüyada domates patlıcan görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah patlıcan toplamak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, güzel işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments