Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan kurusu görmek

Rüyada patlıcan kurusu görmek

Rüyada patlıcan kurusu görmek sevinçli haberlerin alınacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, borcunun çok olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Rüyada patlıcan kurusu gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada kuru biber patlıcan görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek yüksek tahsil yapacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına yorulur.

Rüyada kuru patlıcan görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına inanılır.

Rüyada patlıcan kurusu görmek sıkıntılarının son bulacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek haksızlığa uğrayacağına, helal rızka sahip olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments