Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcanlı yemek görmek

Rüyada patlıcanlı yemek görmek

Rüyada patlıcanlı yemek görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, gülmeye hasret kalacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada patlıcanlı yemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Rüyada patlıcan yemek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan yemeği yemek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek çok rahat bir nefes alacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada patlıcanlı yemek yemek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada etli patlıcan yemeği görmek bunu şeref sayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı patlıcan yemek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine inanılır.

Rüyada patlıcan içi yemek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada patlıcan közlemesi yemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments