Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top patlatmak

Rüyada top patlatmak

Rüyada top patlatmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin şifa bulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada top patlatmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada top patlatmak hayırlı işe, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlamış top görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada tekerlek patlaması görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak patlaması görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baraj patlaması görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada trafo patlaması görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dinamit patlaması görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Rüyada patlayan ev görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments